Onze Diensten

Onze Diensten

Particulier of zakelijk, wij hebben een concept dat bij uw evenement en doel past. Van bruiloften tot productpresentaties, wij helpen u graag met het neerzetten van een ware catering beleving. Dit kan Full Service catering zijn, maar natuurlijk ook enkel food of drink concepten.

Full Service Catering

Waar u maar wilt verzorgen wij uw volledige catering, van dranken tot styling. Het gehele concept wordt uiteraard afgestemd aan uw wensen en ontwikkeld op basis van uw doelstelling en doelgroep. Wij staan voor het 'tot in detail' organiseren en met passie uitvoeren en zorgen altijd voor een zintuigprikkelende ervaring!

Het aanbod is altijd puur en vers en kan in verschillende variaties aangeboden worden, denk bijvoorbeeld aan: Lunches - Borrelhapjes - Fingerfood - (mobiel) Streetfood - Live cooking - Foodmarkt - Diners

Food Concepts

Drink Concepts

Drink Concepts verzorgt uw gehele drankenassortiment of een gedeelte ervan! Dit kan variƫren van een wijnbar en juicebar, tot hollandsebar en cocktailbar. Natuurlijk met professioneel barpersoneel, zoals cocktailshakers en smoothiemakers. Wat u ook wenst, wij maken van uw drankaanbod een waar feest!

Styling

Buiten het aanbod wilt u natuurlijk ook dat uw gasten in stijl ontvangen worden en kunnen genieten van de catering. Wij kunnen ook de styling van uw event verzorgen, van tafelsettings tot de gehele decoratie. Altijd conform de laatste trends en natuurlijk uw wensen!

En Meer…

U wilt de gehele verzorging van uw evenement? U wilt buiten de verzorging van bijvoorbeeld een Food Concept ook Entertainment? Dat kan allemaal! Wij bespreken graag persoonlijk met u uw wensen en maken een passend aanbod.